windows_7_biztonsagi_mentes

Windows 7: Biztonsági mentés és visszaállítás

A továbbfejlesztett Biztonsági mentés és visszaállítás szolgáltatással a rendszerfájlok mellett egyéni dokumentumainkról, fontos állományainkról is készíthetünk biztonsági mentést külső merevlemezre vagy hálózati meghajtóra, DVD lemezre.

A helyreállításnál jól jöhet egy előre összeállított rend­szer­kép, amely a rendszerpartíció biztonsági másolata és így tartal­mazza a Windows operációs rendszer mellett a programokat, felhasználói adatokat, könyvtárakat. Ha a rendszerkép használatával állítjuk helyre a rendszert, akkor a teljes lemezképet alkalmazzuk, nem választhatjuk ki egyenként a visszaállítani kívánt elemeket, a rendszerképben található adatok minden programot, rendszerbeállítást és fájlt felülírnak.

Készíthetünk olyan rendszerképet is, amely a többi – nemcsak a rendszer – partíciót is tartalmazza. A rendszerképet a Windows biztonsági mentés szolgáltatásával készítjük. A Vezérlőpulton elérhető Biztonsági mentés és visszaállítás alkalmazás használható arra is, hogy az általunk összeválogatott felhasználói fájlokról készítsen biztonsági másolatot, amelyek mellé felvehetjük a rendszerkép készítést is (lásd az ábrát).

Bővebben

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .