Vélemények


“Köszönöm a gyors ügyintézést, a letöltés sikerült, a könyveket megkaptam. Külön köszönet az ajándékkönyvekért!

A kiadót egyébként az interneten találtam, ECDL vizsgára felkészítő könyveket keresve. Kis túlzással az ilyen jellegű könyvek szinte mire nyomdába kerülnek elavulnak,  és ami miatt Önöket választottam, az a “naprakészség” volt.”

Elbert Tamás, Lovasberény, 2019.04.10.


“Köszönöm informatív levelét.

Én tanítványa voltam a kilencvenes években a Ybl Miklós Főiskolán. (már akkor is jelentek meg könyvei, amit szíves forgattam és tanultam is belőlük sokat).”

“Sokszor van igény oktatásra, amit a most megrendelt könyvből (AutoCAD biblia) gondoltam felkészülni, mert a könyvből könnyű előkészülni, mivel összefoglalva érthetően vannak a fejezetek megírva. Gyakorlatom 25 éve csiszolódik, de jegyzetet írni kevés időm van, de ebben segít az Ön könyve.”

“Örülök, hogy ilyen termékeny szerző a műszaki könyvek létrehozásában. Ahol tehetem népszerűsíteni fogom a könyveit.”

Kékesi István, Budapest, 2019.04.8.


“Visszajelzésképpen: rendkívül precíz és korrekt a honlapjuk, gratulálok hozzá! Sajnos nem vagyok akkora tudás birtokában, hogy tudjam kinek az idézete a küldetésnyilatkozati idézet, de nagyon tetszik.”

Káplár József, Budapest, 2018.03.21.


“A Windows 10 – 100 lépésben kötetről az első néhány fejezet elolvasása alapján alkotott véleményem:

Jól használható a számítógép ill. a Windows 10 kezelésének elsajátításához.

A könyvre a számítógép-kezelés tanulásához való segédletek keresése közben bukkantam. Keresés közben egy a könyv néhány oldalát bemutató Demo anyagra találtam. Egy ideig papírformátum után kutattam különböző könyváruházak listáiban, miután ilyet nem találtam, döntöttem az e formátum megvétele mellett.”

Bohunka Jánosné, Iklad, 2018.02.26.

“Köszönöm az ajándékul megküldött három másik e-könyvet!

Az ECDL könyv számomra nagyon nagy segítséget jelent mert ezt használom az ECDL vizsgára való felkészülésemhez. Igaz még csak az első modul anyagánál tartok, de hihetetlen mennyire tanulható és érthető a tananyag.
Munkám során már évek óta számítógépen dolgozom, de az én iskolai tanulmányaimban még nem szerepelt az informatika mint tantárgy.

Nagyon köszönöm önnek ezt a csodálatos tananyagot.”

Kádárné Vincze Erika, Mezőkovácsháza, 2017.10.8.


“A TurboCAD Bibliát sikerrel telepítettem, melybe jelentősen beleolvastam, és igazán jó benyomásom van az oktatasi anyagról.
Érződik belőle a magas szintű szaktudás és világos koncepció, meg vagyok győződve, hogy sokat fog segíteni nekem a felkészülés végett, mert a jövő évtől egy egyszemélyes céget szeretnék alapítani,
mely a  vizualizálással foglalkozik, első sorban gépész területen.
Amint alkalmam lesz, terjesztem a jó hírüket.
A közeljövőben még biztos, hogy fogok jelentkezni Önnél.
Sok sikert kívánva Önöknek!
Köszönöm a szépirodalmi ajándékokat!”
Csiki Gábor, Salzburg, 2017.06.27.

“Nagyon szépen köszönöm levelét.

Minden rendben a letöltéssel.

Görögországban élő fényképész vagyok. Főleg a Fine art fotózással foglalkozom. Abstract, architektúra és landscape kategóriában. Használom és jól ismerem a Photoshop és a Lightroom programokat is. Fényképezést rendszeresen oktatok és mostanában felkértek , hogy oktassak lightroom-ot is. Ott kezdődtek a gondok, mivel jó magam ismerem mindkét programot mint felhasználó , de oktatáshoz szükségem volt egy jó alapra ami rendszerbe van téve és használni tudnám mint tankönyvet. Jegyzetek elkészítése stb. a tanulok részére… Angolul nagyon sok jó könyv létezik de egy görög nyelvűt szerettem volna ami sajnos ahogy kiderült nem létezik. Utolsó és egyben egyetlen kiadás itt erről 2011-ben készült.

Így többek között az ön magyar nyelvű könyvét felhasználva fogok oktatni.

Ebből készítek majd görög nyelven jegyzeteket. Nagyok köszönöm remek munkáját , a könyv nagyon magas színvonalú.”

Akác Attila, Athén, 2017.06.06.


“Köszönöm a linket és az ajándékot is, csodálatos tartalmú anyag!
Hogy őszinte legyek ilyen szintű és mennyiségű leírást soha nem láttam még.
Ennyi pénzért azt gondolom sokszorosa tudást kap az aki megveszi. Köszönöm!”

Fórpintér Zoltán, Belvárdgyula, 2017.04.07.


“A letöltés tökéletesen sikerült, köszönöm (az ajándék könyveket is).
Önökről nem e-mailben kaptam ajánlást, hanem a windows 10-el kapcsolatban kerestem az interneten, és így bukkantam rá a “Testreszabás” kötetből származó mintára és ennek alapján találtam meg honlapjukat, aminek nagyon örülök.
Különösen gratulálok az ingyenes könyvekhez, ahol a magyar irodalom csúcsműveit lehet megtalálni. Nagyon nagylelkű dolognak tartom ezek közzétételét. Szinte könyvtárként lehet használni a gyűjteményt.

Sok sikert kívánok, üdvözlettel,”

Gömöri András, Budapest, 2017.02.06.


“A letöltés sikerült. Köszönöm. Az ön könyvei mindig tetszettek és hasznosak voltak számomra. Nagyon jók és magas színvonalúak.
Mindenkinek ajánlom az ön könyveit és az akony.hu web oldalt.
Engem most kisegített egy kis Access problémával kapcsolatban.

Köszönöm”

Rozsumberszki Imre, Budapest, 2016.08.17.


“Megkaptam és gond nélkül, mondhatni “pikk-pakk” kicsomagoltam a .zip-eket. Nagyon felhasználó barát eljárás!

Lightroom 6 Bibliát kerestem, könyvet, de rátaláltam a .pdf elérhetőségre a keresgélés közben. Számomra árban is, használhatóságban is nagyon megfelel ez a megoldás.

Köszönöm!

Külön köszönet az ajándék könyvekért!”

Dr. L. László, Balatonszárszó, 2016.06.21.

“Köszönöm szépen a könyveket, kimondottan örvendek a magyar szépirodalmi köteteknek.
Értékteremtő és eredményes munkát kívánok továbbiakban is.”

Palkó István-Zsolt, Sepsiszentgyörgy, 2016.06.19.


“Nagyon szépen köszönöm a segítséget, egy kérdés, ez az ön írása igaz? Mert nagyon tetszik a könyv, és nagyon sok érdekességet

ír le benne, rendesen, mert a többi könyv amit az emelt informatikai szóbeli érettségimre néztem, egyszerűen unalmas volt, és nem a lényeget írta le, hanem “rizsázott”…”
Nagy Richárd, Pilisvörösvár, 2016.06.03.

“A megrendelt Excel Biblia 2007 linkje tökéletesen működött, a letöltés sikeres volt.
Ezúton szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a rendkívül gyors, udvarias és kifogástalan ügyintézésért!”
T-K E, Komárom, 2015.03.17.

“Köszönöm a könyveket, a letöltés sikerült. Azt hiszem egy külföldön élő magyarnak nem is kell nagyobb ajándék, mint az Önök honlapja. Alig várom, hogy legyen egy kis időm és olvashassam azt a sok nagyszerű könyvet amit szerkesztettek.
Hálás köszönettel”

Kocsis Krisztián, Japan, Aoba-ku, 2015.02.07.


“Nagy örömömre szolgált az Ön levele.
A letöltések és a kicsomagolások sikerültek, már mind a 4 könyvbe belenéztem. Hálás köszönetem a nagyon értékes, mindig olvasmányos magyar klasszikusokért.
Ezzel kapcsolatban szeretném említeni, hogy ezeket áthelyeztem a magam “TOLINO” e-book olvasómra, remélem ez nem jogsértés, a készüléket csak én használom. Ha jogi kifogása lenne ezzel kapcsolatban, kérem jelezze, AZONNAL korrigálok!
Munkám kapcsán túl sokat ülök a számítógép előtt, emiatt is NEM vagyok fent a Facebook-on, de mivel nagyon meg vagyok elégedve az Ön által nyújtott szolgáltatással, amiért köszönetemet fejezem ki, mindenkinek akiről tudom, ill. gondolom, hogy az Önök szolgáltatása érdekelheti, már ma is ajánlani fogom Önt, csapatát és cégét.
Székely Andrea,  Deutschland, Hemmingen, 2015.01.28.

“Nagyon szépen köszönöm!
Hihetetlen jó szervere lehet, mert pár másodperc alatt letöltötte ezt a nagy anyagot a gépem, minden nehézség nélkül kinyitottam (PDF-Xchange Viewer alatt is tökéletesen fut) és elmentettem.
Nagyon sok sikert kívánok, sok eladással minden kötetből!”

Kende Péter, Budapest, 2014.11.20.


“Sikeresen letöltöttem a vásárolt könyvet. Szeretném megköszönni az ajándék könyveket is!
A letöltésnél minden rendben ment, a könyv sokat fog segíteni jelenlegi munkám során.”

Arnold Diána,  Budapest, 2014.09.10.


“Köszönöm az észrevételt, természetesen a telepítésről szóló részt átugrom majd, ahogyan a legtöbb, általam régebbről ismert parancsot is csak felületesen érintem. Ez utóbbiakat főleg az Ön Photoshop 6.0 könyvéből tanultam jó tíz évvel ezelőtt. Örülök, hogy folytatta és folytatja a későbbi verziók ismertetését, mert bár nagyon hasznosnak tartottam a 6.0 kiadványt, sajnos az idő eljárt fölötte. Jó, hogy az új kiadványok is e jól bevált régi stílus – egyfajta lexikon, tippekkel és trükkökkel kiegészítve – mentén íródtak.”

Koppányi Zsolt, Budapest, 2014.04.30.


“Visszatérő ügyfeleként újfent elégedettséget érzek, egyúttal megjegyzem, hogy amit csinál, azt rendkívül tiszteletre méltónak tartom. Remélem, egyszer alkalmam lesz találkozni is Önnel.”

Dohnál Norbert, Budapest, 2013.01.23.


“Megkaptam az Access bibliát és az ajándék könyveket, amelyekre nem is számítottam. Sikerült letölteni mindent és már neki is láttam tanulmányozni a könyveket.
Hálás vagyok a gyors és mindenre kiterjedő kiszolgálásért.”

Várhelyi Zoltán, Mátészalka, 2012.10.11.


“Köszönöm a gyors korrekt kiszolgálást. A letöltés sikeres volt és az ajándékoknak is örültem.

Ha még szükségem lesz olvasmányra, önöknél kezdem a keresést, és bátran ajánlom ismerőseimnek is.”
Karádi Ferenc, Buzsák, 2011.02.07.

“A letöltés sikerült, köszönöm a gyors és korrekt közreműködését!”
Urbancsok Zsolt, Makó, 2011.02.04.

“Köszönöm a könyveket, sikeresen letöltöttem. Nagyon örülök az ajándékoknak.

Amennyiben szükségem lesz más szakirodalomra, természetesen jelentkezem. Buzdítok másokat is , hogy vásároljanak elektronikus könyvet különösképpen Önöknél, mivel nagyon korrektek.”
Szemeti Sándor, Budapest, 2010.10.14.

“Ezúton szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan hozzáférést biztosított az e-könyvekhez, ami számomra most nagy segítség, mivel sürgősen szükségem volt Excel2007 kézikönyvre.

A letöltés és kicsomagolás pillanatok alatt problémamentesen megtörtént, köszönet egyben az ajándék-kötetekért is.
Amint elsajátítottam a letöltött anyagokat, a többi Excel kötetet is Önöktől szeretném majd letölteni, és szolgáltatásukat jó szívvel ajánlom tovább ismerőseim körében.”
Fülöp Zsuzsa, Budapest, 2010.09.21.

“Engedje meg, hogy gratuláljak netes boltjukhoz, ilyen alapos, pontos, logikus és felhasználóbarát  (pl. tanácsok) honlappal még sohasem találkoztam. Minden bizonnyal visszatérő vevőjük leszünk.”

Dr. Cs. M. E., Budapest, 2010.08.14.

“Ezennel szeretnék Önnek köszönetet mondani nagyvonalú hozzáállásáért és az adott segítségért.
Még csak szemelvényszerűen tekintettem bele a könyvekbe, de máris látható, hogy az Ön munkája minden tekintetben professzionális és maximális elismerést érdemel!”

Sárhegyi Csaba, Dombóvár, 2010.02.11.


“Nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget. A letöltés és ez előzetes betekintés is remekül sikerült. Bízom benne, hogy hasznos információkat szerzek a sorok között. Az ajándék könyvekre nem számítottam, de kellemes meglepetésként ért. Köszönettel!”

Viktor Imre, Kazincbarcika, 2010.02.04.


“A küldött e-book-ot megkaptam és tökéletesen működik. Nagy öröm volt számomra, hogy végre nem csak a magam által felfedezett funkcióit bírtam kihasználni a programnak, hanem új dolgokat is kipróbálhattam vele.”

Paska Kálmán, Dombóvár, 2007.12.23.


“Köszönjük szépen a múlt héten küldött könyvét! Igazán remek és jól használható elektronikus könyv.”
“Köszönjük szépen a könyvet! Ez a kötet is elnyerte tetszésünket!”

Száraz Ferenc, Kiskunhalas, 2007.11.23.


“Mindig öröm fog el, ha valami hasznosat letölthetek valamely magyar honlapról. Sajnos, hogy csak a mintákat, de hát nekünk ez jutott-nincs mód a feltüntetett igazán szimbolikus árakat sem kifizetni. Mindenesetre köszönöm ezeket is. Szerintem (már amennyire a mintákból lehet) a munkák vetekszenek az originális-angol nyelvezetűekkel, bizony óriási segítség a tanulni akaróknak.”

Endre, Szabadka, 2006.01.02.


“Őszintén szólva az önök címére egy illegális könyvportálon akadtam, ahol az önök vállalkozását kifejezetten úgy emlegették, mint példaértékű kezdeményezést, a jövőnek szóló, majdhogynem korát megelőző ötletet, ami nemcsak az olvasás további fennmaradását teszi lehetővé a digitális világban, de egyben megoldást kínál arra, hogy az olvasók olcsón kapjanak “betűket” amit falhatnak, de a szerzők se érezzék megkárosítva magukat az ingyenes letöltésekkel! Ez nekem nagyon tetszett, és nem is haboztam felkeresni portáljukat. (Hogy könnyedebb modorom kitörjön belőlem: reklám a könyvkalózoktól – nem rossz, mi?!)

Ami a portáljukat illeti: nagyon tetszett. Különösen a szlogen, hogy az e-könyveknek a fák is örülnek!”

Egy tisztelőjük…, Budapest, 2005.12.30.


“…hiánypótlónak érzem ezeket a munkákat, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan kezdenek foglalkozni, ilyen vagy olyan, de mindenképpen amatőr szinten az internettel, a digitális fényképezéssel és a kapcsolódó ügyletekkel, de nem kaphatók megbízható magyar nyelvű oktatóanyagok… Jó lenne, ha minél többen tudnának erről az új honlapról.”

Tóth Tibor, Budapest, 2004.02.27.


“A Photoshop-könyv egészen kiváló, én legalábbis nagyon jól tudom használni. Mindent részletesen elmagyaráz és mindent meg is találok, pontosan úgy, ahogy írja. Ez bizony nagy ritkaság a mai tankönyvek között. Szóval, csak köszönni tudom ezt az alapos munkát.”

bibi, Budapest, 2004.04.21.


“Az Ön weboldala nagyon jó, valóban sok olyan könyvet ajánl, amelyeket a “kreatív fotósok” használnak a képek manipulálására illetve korrekciókra.”

Dienes István, Budapest, 2004.05.23.


“Megtaláltam a megoldást. Az kellett hozzá, hogy megismerkedjek a felhasználói és csoport jogokkal, ezek filozófiájával. Persze meg van mit tanulnom, de már most úgy érzem igen sokat tanultam az elmúlt néhány napban. Az Ön könyvei sokat segítettek ebben.”

Tóth Tihamér, Párkány, 2004.05.27.


“Az e-book-ok nagyon tetszenek, biztosra veszem , hogy jó segítséget nyújtanak a Photoshop megismeréséhez. Nagyon köszönöm, ha tehetem, a jövőben is vásárolni fogok Önöktől!”

Szűcs Tibor, Eger, 2004.06.07.