ZWCAD 2018 – Kezdő lépések (magyar változat)

1000 Ft

140 oldal/4,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-19-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5782-19-0 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A ZWCAD 2018, mint műszaki rajzoló, tervező program, természetesen biztosítja a .dwg formátummal való teljes támogatást, sőt ez a formátum a program natív formátuma. Emellett csaknem az összes AutoCAD parancsot, azok eredeti paraméterezésével, promptjaival, rendszerváltozóival ismeri, AutoLISP, Diesel stb. nyelveken továbbfejleszthető, felhasználói felülete a klasszikus, menüszerkezetet alkalmazó felhasználói felületet követi.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A ZWCAD minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk ZWCAD környezetben).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a ZWCAD 2018-as változatának használatához szükséges alapvető tudnivalókat.

A ZWCAD 2017-es verzió legnagyobb újdonsága volt a korábbiakhoz képest, hogy itt vezették be az AutoCAD programból már régóta ismert szalagos felhasználói felületet. Ezt a 2018-as változatban egészen testre szabhatóvá tették. Ugyanakkor nagy jelentőségű, hogy elkészült a program 64 bites kiadása is, a rajzhoz hangos jegyzeteket fűzhetünk, a programmal importálhatunk dgn fájlokat is. A programot jelenleg több mint 80 országban, több mint 550000 felhasználó használja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZWCAD 2018 – Kezdő lépések (magyar változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük