Word 2019 – Alapok (magyar változat)

1000 Ft

225 oldal/13,8 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5810-95-4

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5810-95-4 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az Office 2019 Rendszerben tovább gyorsítottak a telepítésen, bár ez szerintem nem feltétlenül szerencsés módon történt. A programcsomag ugyanis valóban gyorsan, néhány perc alatt települ, viszont a legtöbb esetben semmilyen telepítési testre szabási lehetőség nélkül, alapértelmezetten az elsődleges partícióra.

Az Excelben új függvények, térképszolgáltatás jelentek meg.

A legjobban a OneNote jegyzetkészítő programot dolgozták át.

Az online együttműködést a közreműködők kijelzésének átdolgozásával támogatják. Átalakították a fordító szolgáltatást is.

A csomagban az érintésérzékeny kijelzők, táblagépek támogatására is új festőeszközök jelentek meg.

A vizuális hatások fokozása érdekében könnyebb a mozgóképek beillesztése, a bemutatók Scalable Vector Graphics (SVG) fájlokkal is bővíthetők. Minden Office dokumentumhoz hanghatásokat is hozzáadhatunk.

A Wordben átdolgozták a megjelenítési lehetőségeket, könnyebbé tették a navigációt, illetve a dokumentum olvasását, az üzenetekbe illesztett fájlok keresését, a mellékletek beillesztését.

Lényeges különbség az Office 365 és az Office 2019 között, hogy az előbbi előfizetéses konstrukcióban licencelhető, de öt gépre telepíthető, emellett folyamatosan új fejlesztésekhez is hozzájuthatunk, az utóbbi (Office 2019) esetben egyszeri költség fejében lezárt kódot kapunk, az új fejlesztések elérése nélkül.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Word 2019 – Alapok (magyar változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .