Akció!

Windows 8 – Alapok és újdonságok

900 Ft 700 Ft

135 oldal/4,66 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-053-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789633650530 Kategória: Címke:

Leírás

Könyvünk átfogó ismertetést kíván nyújtani az operációs rendszer magyar nyelvű változatának csaknem minden szolgáltatásáról, lehetőségéről. A könyv szerkezete segít a Windows 8 rendszer szolgáltatásainak fokozatos megismerésében.

A könyv rengeteg illusztrációt tartalmaz. Lehet, hogy ez „illetlen” dolog egy e-book esetében, ahol a fájlméret ezzel járó növekedése megnehezíti a könyv terjesztését, forgalmazását, azaz nehézkessé teszi a letöltést az internetről.

A „túlillusztráltságra” azonban elfogadható magyarázatot ad, hogy amíg a Windows 8 magyar nyelvű változata mellett elkészítjük az angol nyelvű változatot használók számára szolgáló ismertetést, használható anyagot akartunk adni a magyartól eltérő nyelvi változatok felhasználói kezébe is. A különféle lokalizált változatok képernyőképei ugyanis egymás ikertestvérei, így a magyar nyelvű képernyők üzenetei hasznosan értelmezhetők a más nyelvi változatok magyar nyelvű felhasználói számára is.

A könyv terjedelmének így is határt szab a megengedhető állományméret. Ezért most a fontosabb fejezeteket önálló kötetekben, több helyen kiegészítve jelentetjük meg. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy így a felhasználónak elegendő csak a számára érdekes állományokat letölteni. Az első kötetben a Windows 8 operációs rendszer alapjaival, illetve újdonságaival, valamint a telepítés, a felhasználói környezet és a súgóhasználat különféle lehetőségeivel foglalkozunk. Bár a kötet terjedelme (és ára is) kisebb lett, mint az XP változatról szóló köteté, ennek az az oka, hogy a feladatokat és megoldásokat egy külön, 7. kötetben adjuk közre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Windows 8 – Alapok és újdonságok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük