Windows 7 – Mappa-, állomány- és lemezkezelés

600 Ft

111 oldal/7 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636075774 Kategória: Címke:

Leírás

A legtöbb feladat valamilyen módon a fájlokhoz és mappákhoz kapcsolódik. Ezek a feladatok három csoportba oszthatók:

Az állományok és mappák kezelése
A fájlokkal és mappákkal végezhető egyszerűbb műveletek, mint mappa vagy fájl létrehozása, törlése, másolása vagy áthelyezése, illetve összetettebb feladatok, például fájl vagy mappa tulajdonságainak megváltoztatása, háló­zaton keresztül elért, megosztott mappa kezelése és mappák megosztása, a lemezeken tárolt mappák, fájlok rendezése.

Fájlok és mappák keresése
Fájl és mappa keresésekor a keresést a szűrőfeltételek megadásával végezzük. A szűrőfeltételek további feltételek – például dátum, típus, fájlméret vagy kis- és nagybetűk megkülönböztetése – megadásával szűkíthetők. A keresés bővíthető helyettesítő karakterek használatával, szabad szöveges vagy szabályos kifejezések megadásával is.

Mappák és fájlok biztonsági beállításai
A Rendszergazdák csoport tagjai számára a Windows 7 széleskörű biztonsági lehetőségeket nyújt, például a felhasználói és csoportfiókok, a csoportházirend, a megosztott mappák és nyomtatók engedélyei beállításával. A fájlok és mappák biztonságossá tehetők a naplózás és a felhasználói jogok használatával. NTFS-fájlrendszer esetén fájl- és mappaengedélyek adhatók ki, a mappák és fájlok titkosíthatók.

Ebben a kötetben a Windows 7 mappa és állománykezelő rend­szerét, a telepítésekor számítógépünkre felkerült legfontosabb programok kezelését ismertetjük, amelyek a munkaasztalon, és a Start menüben jelennek meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Windows 7 – Mappa-, állomány- és lemezkezelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .