Akció!

Windows 10 Biblia

6000 Ft 5600 Ft

1105 oldal/52 MB, formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-4743

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-4743 Kategória: Címke:

Leírás

Könyvünk átfogó ismertetést kíván nyújtani az operációs rendszer magyar nyelvű változatának csaknem minden szolgáltatásáról, lehetőségéről. A könyv szerkezete segít a Windows 10 operációs rendszer szolgáltatásainak fokozatos megismerésében.

A Windows 10 operációs rendszer hasz­nálata során alkalmazói programokat indítunk, kapcsolatokat hozunk létre a hálózaton elérhető eszközökkel és más felhasználókkal, és igyekszünk minél többet az operációs rendszer erőforrása­iból magunk számára lekötni… Ez a kötet ebben nyújt segítséget.

A könyv rengeteg illusztrációt tartalmaz. Lehet, hogy ez „illetlen” dolog egy e-book esetében, ahol a fájlméret ezzel járó növekedése megnehezíti a könyv terjesztését,forgalmazását, azaz nehézkessé teszi a letöltést az internetről.

A „túlillusztráltságra” azonban elfogadható magyarázatot ad, hogy amíg a Windows 10 magyar nyelvű változata mellett elkészítjük az angol nyelvű változatot használók számára szolgáló ismertetést, használható anyagot akartunk adni a magyartól eltérő nyelvi változatok felhasználói kezébe is. A különféle lokalizált változatok képernyőképei ugyanis egymás ikertestvérei, így a magyar nyelvű képernyők üzenetei hasznosan értelmezhetők a más nyelvi változatok magyar nyelvű felhasználói számára is.

A kiadó „Biblia” jellegű kötetei tartalmazzák az adott témában kiadott összes kötetet egy kis kiegészítéssel. Így most az első részben a rendszer alapjaival és újdonságaival, a második részben a Windows 10 rendszer alkalmazásához kapcsolódó legfontosabb és leggyakoribb parancsokkal, a harmadik részben a rendszer testre szabásával foglalkozunk. A negyedik részben a mappák, állományok és lemezek kezelésével, az ötödik részben a hálózati kapcsolatokkal, diagnosztikával és hibaelhárítással, a hatodik részben az operációs rendszer kellékeivel foglalkozunk, a hetedik rész példák, feladatok segítségével vezeti be az olvasót a Windows 10 használatába, melynek leckéi illeszkednek a korábbi részekhez.

A „Biblia” kifejezéssel a legteljesebb kiadásra, illetve arra utalunk, hogy csak ebben a kötetben egy olyan kiegészítést is közreadunk, amelyet a többi kötet nem tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Windows 10 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .