TurboCAD Professional 2020 – Rajzelemek

1100 Ft

182 oldal/6,9 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-416-4

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-416-4 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt, így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD Professional 2020 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.   Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” TurboCAD Deluxe verzióhoz képest, amelyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni. Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a terepmodellekre, pontfelhőkre és az építészeti rajzelemek, mint falak, nyílások, ajtók, ablakok, födémek, tetők, lépcsők, korlátok létrehozására is. Ezek mellett tértervező varázslót is használhatunk.

A TurboCAD program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Professional 2020 – Rajzelemek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .