TurboCAD Professional 2019 – Rajzelemek

1100 Ft

181 oldal/6,9 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-255-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-255-9 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt, így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD Professional 2019 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.  Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a terepmodellekre, pontfelhőkre és az építészeti rajzelemek, mint falak, nyílások, ajtók, ablakok, födémek, tetők, lépcsők, korlátok létrehozására is. Ezek mellett tértervező varázslót is használhatunk.

A TurboCAD program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Professional 2019-es változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit.  Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” TurboCAD Deluxe verzióhoz képest, amelyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Professional 2019 – Rajzelemek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük