TurboCAD Pro 2015 – Rajzelemek

1100 Ft

172 oldal/6,3 MB, Formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-717-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-717-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt (elérhető az LTE munkatérben), így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD Professional 2015 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.  Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a terepmodellekre,  és az építészeti rajzelemek, mint falak, nyílások, ajtók, ablakok, födémek, tetők, lépcsők, korlátok létrehozására is. Ezek mellett tértervező varázslót is használhatunk.

A TurboCAD program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Professional 2016-os változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit.  Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” TurboCAD verzióhoz képest, melyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Pro 2015 – Rajzelemek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük