TurboCAD Platinum 2020 – Testre szabás, beállítások

1300 Ft

199 oldal/3,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-428-7

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-428-7 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A TurboCAD natív AutoCAD 2018 DWG formátum támogatással rendelkező, nagyteljesítményű, vektorgrafikus professzionális, 3D tervezőprogram, mely minimálisan Windows 7-t és 1 GB RAM-ot (64 bites rendszerhez 2 GB RAM-ot), 660 MB szabad merevlemez tárhelyet követel, tehát közepes az erőforrás igénye. A natív dwg formátum mellett kezeli még 40 egyéb formátumot is, valamint kompatibilis a DoubleCAD, CorelCAD, CorelDRAW, Sketch Up és Corel Designer programokkal is.

A TurboCAD Platinum 2020 még az LTE Pro változatnál is sokkal több szolgáltatást nyújt (testre szabható, programozható, kezeli az építészeti objektumokat és 3D elemeket, ACIS testmodellezőt, Lightworks fotorealisztikus renderelőt stb.), ez megjelenik erőforrás igényében, méretében, és természetesen – kiszereléstől függően – 2-500000 Ft-os árában is.

A TurboCAD program is tökéletes alternatívát nyújt a vállalkozások számára a drága CAD szoftverekkel szemben, mert olcsó (természetesen a teljes birtoklási költséget – TCO – is figyelembe véve), teljes funkcionalitású 3D CAD alkalmazás.

Felhasználói felülete a régebbi (menüszerkezetes, tehát a Microsoft Office programokhoz hasonló szalagok nélküli) AutoCAD vonalat követte 2018-ig, amikor is bevezették a választható szalagos felhasználói felületet. Ennek megfelelően a menük, eszköztárak, de még a parancsok, gyorsgombok is hasonlók az AutoCAD-hez.

Különlegesség viszont a többi CAD programhoz képest, hogy itt a parancssor szerepét a parancsok kiadásában átvették az eszköztárak és menük, paraméterezésében teljesen átvette az Inspector eszköztár, így ebben a programban a parancssort hiába keressük (pontosabban a kompatibilitás és átállás megkönnyítése érdekében az LTE workspace munkaterület stílussal megjeleníthető a parancssor is).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Platinum 2020 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .