TurboCAD LTE Pro 9 – Rajzelemek

1100 Ft

170 oldal/7,3 MB, Formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-748-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-748-5 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt, így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD LTE 9 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.  Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a pontfelhőkre és az építészeti rajzelemek létrehozására is.

A TurboCAD LTE program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája, letölthető a gyártó webhelyéről.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD LTE Pro 9-es változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit.  Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” LTE verzióhoz képest, melyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD LTE Pro 9 – Rajzelemek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .