TurboCAD Expert 2018 – Testre szabás, beállítások

1200 Ft

192 oldal/2,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-011-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-011-1 Kategória: Címke:

Leírás

Az Expert, vagyis professionalhoz közelítő változat számos olyan szolgáltatást (építészeti megoldásokat, öntisztító és „gyógyító” falelemeket, elforgatható nézetablakokat, mozgatható méretszövegeket, szkript és kényszerkezelést, anyag, fény, kamera beállításokat, rajzi kényszereket stb.) tartalmaz, amely a „sima” Deluxe, illetve LTE verzióból hiányzik. Ezek is megtalálhatók a TurboCAD Expert 2018 programban, de a TurboCADhez további szakági kiegészítők is kaphatók.

Köteteink a TurboCAD Expert változatát tárgyalják. Ez annyiban tér el a drágább TurboCAD Pro változattól, hogy sokkal szerényebb az építészeti eszköztára, nem alkalmazható a továbbfejlesztett speciális (Advanced) renderelés, a szilárdtest és felületmodellezése alapszintű, és nem készíthetünk digitális terepmodelleket sem.

Összességében ez a verzió a TurboCAD LTE és a TurboCAD Pro közé pozícionálható, bár több esetben pont az LTE változat nyújt fejlettebb szolgáltatást (például az építész rajzelemek számában), de ezeknek valószínűleg a fejlesztések időbeli egymás utánisága, és a verziók nem eléggé alapos összehangolása az oka.

TurboCAD Expert 2018 – Testre szabás, beállítások című kötet ismerteti a program optimális használatához szükséges előkészítő munkákat, illetve a hordozható licenc használatát, valamint átfogó parancs-összefoglalót adunk, így ez a kötet bizonyos mértékig gyorsreferenciaként is használható. A testre szabási lehetőségek köre az új, szalagos felhasználói felületnek köszönhetően kibővültek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Expert 2018 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük