TurboCAD Deluxe 2020 – Testre szabás, beállítások

1100 Ft

194 oldal/2,8 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-410-2

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-410-2 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Köteteink a TurboCAD Deluxe változatát tárgyalják. Ez annyiban tér el a drágább TurboCAD Pro változattól, hogy sokkal szerényebb az építészeti eszköztára, nem alkalmazható a továbbfejlesztett speciális (Advanced) renderelés, a szilárdtest és felületmodellezése alapszintű, és nem készíthetünk digitális terepmodelleket sem.

Összességében ez a verzió a TurboCAD LTE és a TurboCAD Pro közé pozicionálható, bár több esetben pont az LTE változat nyújt fejlettebb szolgáltatást (például a parametrikus tervezésben, az építész rajzelemek számában), de ezeknek valószínűleg a fejlesztések időbeli egymás utánisága, és a verziók nem eléggé alapos összehangolása az oka.

TurboCAD Deluxe 2020 – Testre szabás, beállítások című kötet ismerteti a program optimális használatához szükséges előkészítő munkákat, illetve a hordozható licenc használatát, valamint átfogó parancs-összefoglalót adunk, így ez a kötet bizonyos mértékig gyorsreferenciaként is használható. A 2019-es változatban a testre szabási lehetőségek a szalag átalakítási műveleteivel bővültek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Deluxe 2020 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .