TurboCAD Deluxe 2020 – Rajzmódosítás

900 Ft

136 oldal/4,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-409-6

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-409-6 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A rajzelemek létrehozása után a rajz a legritkább esetben marad változatlan. A rajzelemek utólagos kiválasztásának és átalakításának lehetősége a vektoros, azon belül a CAD rendszerek nagy előnye. Az objektumok módosításának eszközeit a Modify (Módosítás) és a Format (Formátum) menüben, a helyi menüben, eszköztárakon, valamint többek közt a Tools és a Selection Info palettán találjuk. Ezeket a parancsokat persze elérjük a parancssorban és álnevekkel, olykor billentyűkombinációkkal is. A leggyakrabban használt ilyen parancsokhoz a gyors elérés érdekében érdemes ezeket a billentyűkombinációkat használni, vagy ha nincsenek, létrehozni.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Deluxe 2020-as változatának rajzelemek átalakításával kapcsolatos tudnivalóit.

Az elektronikus könyvben kitérünk a rajzelemek kiválasztásának módjaira, a tulajdonságok módosítására párbeszédpanelen, parancssorban, palettán. A geometriai módosítások lehetőségeit objektumtípusonként tárgyaljuk. Ismertetjük a kiválasztott rajzelemek meghatározott tulajdonságainak másik objektumra másolásának, valamint a térbeli szerkesztés lehetőségeit is. Kitérünk a csak a Deluxe változatban használható rajzelemek, építészeti objektumok átalakítására is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Deluxe 2020 – Rajzmódosítás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .