TurboCAD Deluxe 2020 – Rajzméretezés és szövegkezelés

500 Ft

93 oldal/2,7 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-408-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-408-9 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A TurboCAD programban is elérhetők a rajzok beméretezését, „kótázását” végző funkciók. Ezek segítségével a rajzot pontos méretadatokkal látjuk el, melyek tartalmazhatnak pontosság, tűrés, alternatív mértékegység adatokat.

A méretezés egységes megjelenése érdekében a méretjellemzőket méretezési stílusokba vonhatjuk össze. Ezzel az időigényes egyedi méretezés-formázást lerövidíthetjük, szinte teljesen megszüntethetjük a hibalehetőségeket és egységes, akár a házi vagy külső szabványokban rögzített megjelenést biztosíthatunk rajzainknak. A választható méretezések egyébként a TurboCAD többi rajzeleméhez hasonlóan kompatibilisek más gyártók CAD programjaiban használt méretezési lehetőségekkel.

Elektronikus könyvünkben a rajzméretezéssel és szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalók mellett bemutatjuk a stílusok használatát, a működést szabályozó méretezési alapbeállításokat is (amelyek AutoCAD kompatibilisek).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Deluxe 2020-as változatának méretező és szöveges rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit. Ebben a verzióban a bekezdéses szöveg rajzelem módosítását, formázását egyszerűsítették. Most az összes eszköz elérhető a Text Editor palettáról, viszont így feleslegessé vált a Character eszköztár.

A méretezési rendszerváltozók is módosíthatók a TurboCAD Explorer paletta Supported Files/Drawing_Defaults állományának szerkesztésével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Deluxe 2020 – Rajzméretezés és szövegkezelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .