ProgeCAD 2019 – Testre szabás, beállítások

1200 Ft

230 oldal/3,7 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-030-2

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-030-2 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez az elektronikus könyv a program 2019-es, angol nyelvű változatáról szól. E változatot úgy tűnik szintén nem nem honosítják.

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében most a témába vágó más CAD programok bemutatásához hasonlóan a progeCAD 2019-es változatát szintén több kötetben tárgyaljuk. Az alapokat, a telepítést, adatbevitelt, koordináta rendszereket, kellékeket a Kezdő lépések című kötetben ismertettük. A Rajzelemek című kötet foglalkozik a rajzi objektumok létrehozásával (külön kötetben tárgyaljuk a rajzméretezést és szövegkezelést), a Fóliák, tulajdonságok kötet tárgyalja a rajzi rétegek kialakítását, felhasználási területeit és szempontjait. A Blokkok, Xrefek című kötet a rajzelemek csoportosítását, „újrahasznosítását”, elemkönyvtárak használatát és a rajzok közötti kereszthivatkozásokat tárgyalja. A Rajzmódosítás című kötet írja le a programmal létrehozott alapvető rajzelemek módosításának legkülönbözőbb típusait (a vágást, a nyújtást, a tükrözést, a megtörést, a letörést stb.). A Megjelenítés című kötet foglalkozik a rajz különböző képernyős és nyomtatási megjelenítési módjaival, a rajzgépek használatával. A Változók, lekérdezésekcímű kötetben a működést szabályozó és információs rendszerváltozók használatát mutatjuk be. A program testre szabásának bemutatása szintúgy külön kötetbe került.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a ProgeCAD 2019-es változatának testre szabással kapcsolatos tudnivalóit, amelyek az új, szalagos felhasználói felületnek és munkaterületeknek megfelelően jelentősen megváltoztak a korábbiakhoz képest. A 2017-es változathoz képest új környezetérzékeny szalagfülek is megjelentek.

A 2019-es változatban több párbeszédpanelt átalakítottak és átdolgozták a felhasználói felület elemeit is.

A testre szabás tudnivalói mellett a kötetben rövid parancsreferenciát is nyújtunk a program összes utasításáról, álneveiről, menüparancsairól, így ez a kötet gyorsreferenciának is használható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ProgeCAD 2019 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .