ProgeCAD 2016 Biblia

6350 Ft

1003 oldal/30 MB, Formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-782-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-782-9 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Elektronikus könyvünk alapja a ProgeCAD 2016 magyar nyelvű változata.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A progeCAD minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a független fejlesztők alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk progeCAD környezetben).

E könyvünkben a progeCAD alacsony árszintű, de tudásában a piacvezető AutoCAD programmal is versenyképes műszaki rajzprogramjának kezeléséhez szükséges alapvető információkat találja meg a kedves Olvasó. Tárgyaljuk a program telepítését, a legfontosabb beállításokat, a súgó kezelését, a koordináta rendszereket és az adatbevitelt, valamint a tárgyraszter használatát.Kitérünk a rajzelemek létrehozására, módosítására, a fóliák, méretezések, szövegek kezelésére, valamint a rendszerváltozókra és a program testre szabására is. Másszóval ez a kötet mindent egyben tartalmaz, ami a témában korábban külön kötetekben (lásd fentebb) megjelent.

Könyveinkben a program összes lehetőségét igyekeztünk ismer­tetni, számos esetben azonban terjedelmi okokból a bemutatás mélysége nem érhette el az eredeti (bár nyilván jóval drágább) kézikönyvekét. Minden olyan esetre, ami­kor az adott problémát nem tudjuk elég világosan megérteni ebből a könyvből, java­soljuk a program oktató rendszerének, illetve a gyári kézi­köny­veknek áttekintését (megjegyezzük, hogy az a mi 1003 oldalas könyvünkkel szemben csak 106 oldal). Ezek megtekinthetők a súgóból, illetve a gyártó webhelyéről, például a http://www.progesoft.com/ oldalról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ProgeCAD 2016 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük