Akció!

PowerPoint 2016 – Objektumok (angol)

1000 Ft 800 Ft

158 oldal/13,0 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-517-7

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-517-7 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

A Microsoft Office PowerPoint 2016 – Alapok kötetben foglalkoztunk a bemutatók és a programhasználat alapvető tudnivalóival. Ebben a kötetben a bemutatóba építhető objektumokkal kapcsolatos műveleteket, illetve egyéb szolgáltatásokat tárgyaljuk, amely inkább a haladó programhasználat körébe tartozik. Ezekkel az objektumokkal az Office többi programjához hasonlóan összetettebb mondanivalót is kifejezhetünk, illetve előadásunkat multimédiás betétekkel színesíthetjük. E részek meg­értéséhez a használatot bevezető első kötet szinte készség­szintű ismerete szükséges.

A PowerPoint számos objektumot képes kezelni, azaz majdnem minden, a számítógépünkre telepített alkalmazásból (a CorelDraw!-tól a WordPerfect objektumokig) származó kimenetet be tud építeni saját bemutatóiba. Ezek lehetnek beillesztett (ténylegesen a bemutatóban helyet foglaló) vagy csatolt (a kapcsolt állományról csak a csatolási – tárolási, azaz fellelhetőségi információkat a PowerPoint bemutatóba építő) objektumok. Az objektumok formázása megváltozott a 2013-as verzióban, illetve új, képernyőfelvétel objektum jelent meg a 2016-os verzióban, ezeket részletesen bemutatjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PowerPoint 2016 – Objektumok (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .