Photoshop Elements 6 – Képszervezés és gyorsjavítás

900 Ft

159 oldal/9,06 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636065461 Kategória: Címke:

Leírás

A Photoshop a nyomdai előkészítés és kép­fel­dolgozás legelterjedtebb programja. Külön érdekesség, hogy már az 5.0-ás változatot is lefordították magyar nyelvre. 2002-ben jelent meg a program 7.0-ás, 2004-ben CS (8.0), 2005-ben CS2 (9.0) változata, illetve a Photoshop Elements 4., majd hamarosan, 2006-ban az Elements 5., 2007-ben az Elements 6. változata. E programok a professzionális fotósok, képfeldolgozók megbecsült eszközei, tudásuk mellett borsos áruk miatt is.

Az amatőr fotósok a Photoshop Album és a Photoshop Elements programok előnyös szolgáltatáskészletét használhatják a Photoshop Elements 6.0 szoftverben. Ezzel az olcsó (körülbelül 25000 forintba kerülő) programmal a nem professzionális felhasználók könnyen, gyorsan javíthatják digitális kamerából vagy szkennerről származó képeiket, sőt számos olyan szolgáltatást is kiaknázhatnak, amelyekkel eddig csak a „nagy” Photoshop program rendelkezett. Sőt ebben a változatban olyan lehetőségeket is kihasználhatunk, amelyekkel egyelőre fajsúlyosabb programok sem rendelkeznek, mint a képek rögzítése az online szolgáltatással kapott térképen.

A kötetet az újdonságok és a legfontosabb információk bemutatása után, a képek feldolgozásának szokásos menete szerint építettük fel, így először a képek szervezésével foglalkozunk, csak utána térünk rá az egyszerűbb, majd összetettebb képjavító, szerkesztő funkciók alkalmazására. A képek szervezésére ugyanis annak is szüksége van, aki képeit módosítás nélkül, csak nézegetni, rendszerezni, nyomtatni, postázni, archiválni szeretné. Ide tartozó alapművelet a képek betöltése és elmentése tetszőleges formátumban.

A könyv könnyebb kezelhetősége érdekében az eredetileg egyetlen kötetre tervezett anyagot a Photoshop programról szóló könyvünk esetében már bevált módszer szerint három kötetre bontottuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 6 – Képszervezés és gyorsjavítás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük