Photoshop Elements 5 – Biblia

2800 Ft

470 oldal/ 29,2 MB, formátum: PDF

 

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636076764 Kategória: Címke:

Leírás

Az amatőr fotósok a Photoshop Album és a Photoshop Elements programok előnyös szolgáltatáskészletét használhatják a Photoshop Elements 5 szoftverben. Ezzel az olcsó (körülbelül 25000 forintba kerülő) programmal a nem professzionális felhasználók könnyen, gyorsan javíthatják digitális kamerából vagy szkennerről származó képeiket, sőt számos olyan szolgáltatást is kiaknázhatnak, amelyekkel eddig csak a „nagy” Photoshop program rendelkezett.

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a háromkötetes Photoshop Elements 5 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat 9. verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani.

A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához. Ehhez elegendő a megfelelő hiperhivatkozásra kattintani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 5 – Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük