Photoshop Elements 2021 – Kreatívoktól a testre szabásig

700 Ft

105 oldal/5,8 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-459-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-459-1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kötetben az első, Képszervezés és gyorsjavítás című kötethez hasonlóan, ismét a szervezőből is indítható funkciókkal foglalkozunk. Áttekintjük, hogyan készíthetünk kreatív anyagokat, vagyis diavetítést, videoCD-t, fotóalbumot, üdvözlőkártyát, hagyományos web-fotógalériát, illetve postai lapot, sőt az ismét elérhető fényképes naptárt készíteni. Sajnos a Flash alapú interaktív galériák készítésének lehetősége megszűnt, a diabemutató készítés pedig roppant leegyszerűsödött (aminek az az oka, hogy a bővebb beállítási lehetőségeket alkalmazó diabemutató készítést áthelyezték a Premiere Elements programba, de ugyanígy járt két másik – videó és DVD készítő -, kreatív funkció is). Bemutatjuk hogyan lehet egyszerű képeket, emlékeztetőket, helytakarékos képcsomagokat nyomtatni. A 2021-es változatban megjelent viszont többek közt a képek animálása és az idézetes fotografikák készítése, amelyet szintén animálhatunk.

Ezeken túlmenően kitérünk a program testre szabására is, amellyel munkakörnyezetünket saját munkastílusunknak kegfelelően állítjuk be. A kötet a képszerkesztőhöz gyorsreferenciaként is használható, hiszen egy külön fejezetben részletesen bemutatjuk a képszerkesztőben található összes ikont.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 2021 – Kreatívoktól a testre szabásig” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .