Photoshop Elements 2020 Biblia

4500 Ft

725 oldal/43,4 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-263-4

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-263-4 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A felhasználók, fotóamatőrök a Photoshop Album és a Photoshop Elements programok előnyös szolgáltatáskészletét használhatják a Photoshop Elements 2020 szoftverben. Ezzel az olcsó (körülbelül 30000 forintba kerülő) programmal a nem professzionális felhasználók könnyen, gyorsan javíthatják digitális kamerából vagy szkennerről származó képeiket, sőt számos olyan szolgáltatást is kiaknázhatnak, amelyekkel régebben csak a „nagy” Photoshop program rendelkezett.

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a háromkötetes Photoshop Elements 2020 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat DC verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani. A “Biblia” természetesen egyben tartalmazza mindhárom, a témában külön kiadott kötetünket. A kötet végén összefoglaltuk a Photoshop által kezelt fájlformátumokat, illetve azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához. Ehhez elegendő a megfelelő hiperhivatkozásra kattintani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 2020 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .