Photoshop Elements 2019 – Képszerkesztés

1900 Ft

308 oldal/17,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-064-7

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-064-7 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Amit a programmal egy képen végezni tudunk, az általában manipulációnak számít. Ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat. E-könyvünkben ezeket mind részletesen bemutatjuk.

Ez a kötet a Photoshop Elements program összetettebb szerkesztő és képmódosító műveleteivel, képmanipulációs lehetőségeivel foglalkozik. A gyorsjavítást, illetve a kézen fogva vezetett képjavítási módszereket az előző kötet tárgyalta. Ebben a könyvben mutatjuk be az intelligens ecset, a képegyesítési és képjavítási módszerek, a stílusmásolás, tartalomvédett javítás, valamint az összes grafikus hatás, a  szövegeszközök, illetve a rétegek, köztük a korrekciós rétegek használatát is. Kitérünk a 2018-as verzió újdonságaira is, mint például az automatikus kijelölésre, a zárt szemek felnyitására, a háttércserére, az akvarell hatásra. A 2019-es változat ilyen újdonságait a Képszervezés és gyorsjavítás kötetben mutattuk be.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 2019 – Képszerkesztés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .