Photoshop Elements 13 – Képszervezés és gyorsjavítás

1700 Ft

279 oldal/18,4 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-358-6

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-358-6 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Photoshop a nyomdai előkészítés és képfeldolgozás legelterjedtebb programja. A Photoshop programok a professzionális fotósok, képfeldolgozók megbecsült eszközei, tudásuk mellett borsos áruk miatt is.

Az amatőrök a Photoshop Album és a Photoshop Elements programok előnyös szolgáltatáskészletét használhatják a Photoshop Elements 13.0 szoftverben. Ezzel az olcsó (körülbelül 30000 forintba kerülő) programmal a nem professzionális felhasználók könnyen, gyorsan javíthatják digitális kamerából vagy szkennerről származó képeiket, sőt számos olyan szolgáltatást is kiaknázhatnak, amelyekkel eddig csak a „nagy” Photoshop program rendelkezett.

A kötetet az újdonságok (vizuális képkeresés, azaz tárgyak, személyek, azonos képek keresése, feliratok görbére és alakzatba töltése stb.) és a legfontosabb információk bemutatása után, a képek feldolgozásának szokásos menete szerint építettük fel, így először a képek szervezésével foglalkozunk, csak utána térünk rá az egyszerűbb, majd összetettebb képjavító, szerkesztő funkciók alkalmazására. A képek szervezésére ugyanis annak is szüksége van, aki képeit módosítás nélkül, csak nézegetni, rendszerezni, nyomtatni, postázni, archiválni szeretné. Ide tartozó alapművelet a képek betöltése és elmentése tetszőleges formátumban.

A könyv könnyebb kezelhetősége érdekében az eredetileg egyetlen kötetre tervezett anyagot a Photoshop programról szóló könyvünk esetében már bevált módszer szerint három kötetre bontottuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Photoshop Elements 13 – Képszervezés és gyorsjavítás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük