Akció!

MS Project 2016 – Projekttervezés

1770 Ft 1470 Ft

138 oldal, 9,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-14-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5782-14-5 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A Microsoft Project egy sokoldalú projekttervező, vezető, követő rendszer. Már a legegyszerűbb „kiszerelésében”, azaz a helyi számítógépünkre telepített „szigetszerű” alkalmazás segítségével is kialakíthatjuk a munkák, tevékenységek hierarchikus sorrendjét, tervezhetjük meg a projekt végrehajtását, oszthatjuk szét az erőforrásokat, jól modellezhetjük, követhetjük az egyes projektek végrehajtását. Mindehhez többféle, változatosan testre szabható, formázható, táblázatos és grafikus megjelenítést biztosít a program.

Még több lehetőséget biztosít a kiszolgálóval összekapcsolt alkalmazás, amely esetben az erőforrások megosztása már több projekt között is lehetséges és így még egyenletesebb kiaknázásuk biztosítható. Így a program segít elkerülni a minőséget rontó és a határidők teljesítését is veszélyeztető túlterheléses munkacsúcsokat és az erőforrásokat gazdaságtalanul alul használt időszakokat is.

Kötetünk némileg hiánypótlónak tekinthető, hiszen a programról csak két évtizeddel korábban jelent meg két kötet[1] az azóta már megszűnt Computerbooks kiadónál. Ezek egyrészt a program kezdetleges változatáról szóltak, másrészt ma már csak antikváriumban szerezhetők be.

[1] Tátrai Tibor: MS Project (ComputerBooks Kiadói Kft., 1996.)

Tátrai Tibor: MS Project 98 (ComputerBooks Kiadói Kft., 1999.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MS Project 2016 – Projekttervezés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .