Akció!

Microsoft Office 2019 Standard sorozat (magyar verzió)

20550 Ft 18550 Ft

4268 oldal/181 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5867-32-3

Az e-könyv csomag tartalma:

Összevetés másikkal

Leírás

Az e-könyv csomag tartalmaz ugyanakkor több száz, részletesen, lépésről lépésre kidolgozott mintapéldát (az Excel táblázatkezelőhöz). Ezek a feladatok általában a mindennapi életben is előforduló munkákat, gyakran, olykor naponta ismétlődő feladatokat mutatnak be, vagy ilyenek elvégzéséhez nyújtanak segítséget. A bonyolultabb, hosszabb, vagy akár sok számítási alapadatot felhasználó példák kiinduló adatait, sokszor eredményeit is, két munkafüzetben mellékeljük a kötethez. A feladatok nagy részénél többféle megoldást is bemutatunk. A megoldások könnyen megérthetők, követhetők, mert a lépésről-lépésre végigvezetett megoldásban elmagyarázzuk a “miérteket” is. Ezek mellett minden egyes függvényt szintén több példával szemléltetünk. Összességében az Excel 2019 Biblia e-könyvben bemutatott a példák és feladatmegoldások száma meghaladja az ezret.

E-book csomagunk jelentős kedvezménnyel kapható, ráadásul mindegyik megvásárolt licenc érvényes egyszerre egy asztali és egy mobil eszközön telepítésre, így valójában még jelentős, pénztárca-barát, 50 %-os árkedvezményt is nyújt. Tehát egyet fizet, kettőt kap!

Az Office 2019 Rendszerben tovább gyorsítottak a telepítésen, bár ez szerintem nem feltétlenül szerencsés módon történt. A programcsomag ugyanis valóban gyorsan, néhány perc alatt települ, viszont a legtöbb esetben semmilyen telepítési testre szabási lehetőség nélkül, alapértelmezetten az elsődleges partícióra.

Ismét átalakították a súgót. Ezzel sok értékes információt is vesztettünk, de megjelentek új oktatóanyagok is. Viszont az oktatóvideók nyelve angol maradt.

Az automatikus mentés bekapcsolására használható kapcsoló a gyorselérési eszköztár részévé vált.

Beállíthatóvá tették a hivatkozások színét (a korábbi kizárólagos kék helyett).

Az Excelben új függvények, térképszolgáltatás jelentek meg.

A legjobban a OneNote jegyzetkészítő programot dolgozták át.

Az online együttműködést a közreműködők kijelzésének átdolgozásával támogatják. Átalakították a fordító szolgáltatást is.

A csomagban az érintésérzékeny kijelzők, táblagépek támogatására is új festőeszközök jelentek meg.

A vizuális hatások fokozása érdekében könnyebb a mozgóképek beillesztése, a bemutatók Scalable Vector Graphics (SVG) fájlokkal is bővíthetők. Minden Office dokumentumhoz hanghatásokat is hozzáadhatunk.

A PowerPoint 2019-ben animációkat, objektummozgásokat, diaátmeneteket készíthetünk a Morph segítségével. Ez kicsit hasonlít a Preziben alkalmazott megoldásokhoz.

A zoom funkcióval könnyen előtérbe hozhatunk diákat az előadás közben (szintén, mint a Preziben).

A Windows 10 Fall Creators frissítését követően a digitális tollal, Bluetooth gombbal is válthatunk diákat a vetítés során.

Az Access programban új adattípus és diagramformák jelentek meg, valamint ismét támogatják a dBase formátumot.

Az Outlook 2019-ben javítottak a kisegítő lehetőségeken, felolvashatóvá tették a leveleket. Bevezették, hogy több időzónát kapcsolhassunk naptárainkhoz, amelyben így jobban egyeztethetünk mindenkinek megfelelő időpontot. Külön lehetőség biztosítja a törölt elemek mappa tartalmának ellenőrzését, ha abban olvasatlan elemek vannak. A fontos leveleket kiemelhetjük a fókuszált postafiókban. A találkozási kérelemre adott válaszokat akkor is ellenőrizhetjük, ha nem mi küldtük ki a meghívókat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microsoft Office 2019 Standard sorozat (magyar verzió)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..