Internet és kommunikáció – (Windows 7 – MS Office 2010)

1000 Ft

205 oldal/13,1 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-607-587-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-607-587-3 Kategóriák: , Címke:

Leírás

 

Mindent információnak nevezünk, ami valamely kérdésben eloszlatja bizonytalanságunkat. Az információk tárolását számítógépekkel oldjuk meg, amelyek mindenki számára a legkülönfélébb módokon biztosítják az információk elérését, kezelését, az adatokkal végzett munkát.

Információnak tekinthető például egy levél tartalma, egy elektronikus számla kitöltött rovatai, egy digitalizált fénykép vagy videofelvétel, de akár a számítógépen tárolt üzenetrögzítő hangfelvétel is. A számítógép lehetővé teszi a felhasználók számára ezek feldolgozását, manipulációját. A számítógépes hálózat egy olyan rendszer, amely biztosítja a különböző, olykor földrajzilag távol levő felhasználók számára az információk elérését. A különféle hálózatokat összekapcsoló internet egy eszköz ahhoz, hogy a számítógépek – pontosabban azok felhasználói – megosszák egymás közt ezeket az elektronikus információkat.

Erről, illetve az információcsere módozatairól szól a 7. modul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Internet és kommunikáció – (Windows 7 – MS Office 2010)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .