IntelliCAD 9 – Rendszerváltozók

700 Ft

124 oldal/1,9 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-239-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-239-9 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A program lehetőséget biztosít arra, hogy egyes, létező rajzelemekre vonatkozó adatokat lekérdezzünk, illetve ezen adatokat felhasználva a rajzelemeket felosszuk. Egyszerűen kiszámíthatók a rajzelemek hossza, kerülete, területe. Beállíthatók, lekérdezhetők a teljes rendszer használatára vonatkozó időadatok is, valamint a korábbi kötetekben említett, a működést befolyásoló rendszerváltozók értéke. A kötetben részletesen ismertetünk minden rendszerváltozót, valamint a rajzelem tulajdonságok felhasználását a számításokban.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az IntelliCAD 9-es változatának rendszerváltozókkal, testre szabással kapcsolatos tudnivalóit. Kötetünk alapja a 2019-es keltezésű 9.2-es, angol nyelvű verzió volt. Ebben a korábbi kötetünkben ismertetett 8.2-es változathoz képest 80 új rendszerváltozó jelent meg.

Mindemellett ez a program az AutoCAD árának töredékéért szerezhető be. Ráadásul ezekhez is használhatók szakági (építész, épületgépész, ipari létesítmény és elektronikai) kiegészítők.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IntelliCAD 9 – Rendszerváltozók” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük