IntelliCAD 8 Biblia

6400 Ft

935 oldal/24 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-910-6

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-910-6 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az IntelliCAD természetesen biztosítja a .dwg formátummal való teljes támogatást, sőt ez a formátum a program natív formátuma. Emellett csaknem az összes AutoCAD parancsot, azok eredeti paraméterezésével, promptjaival, rendszerváltozóival ismeri, AutoLISP, Diesel stb. nyelveken továbbfejleszthető, felhasználói felülete a Microsoft Office, valamint az AutoCAD szalagos felületét követi, de beállítható a klasszikus, menüszerkezetet alkalmazó nézet is.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. Az IntelliCAD 8 minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk IntelliCAD környezetben).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az IntelliCAD 8-as változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos alapvető tudnivalóit. Bemutatjuk a program környezetét, telepítését, a súgó kezelését, a projektek létrehozását, a rajzi segédeszközök és a koordináta rendszerek alkalmazását, valamint az adatbevitel módját és a pontos rajzolás módszereit, a fóliák, blokkok, külső referenciák kezelését, rajzelemek létrehozását, módosítását, a rajz beméretezését, valamint a program rendszerváltozóit, illetve testre szabását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IntelliCAD 8 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük