IntelliCAD 10 – Rendszerváltozók

700 Ft

127 oldal/1,9 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-559-8

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-559-8 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A program lehetőséget biztosít arra, hogy egyes, létező rajzelemekre vonatkozó adatokat lekérdezzünk, illetve ezen adatokat felhasználva a rajzelemeket felosszuk. Egyszerűen kiszámíthatók a rajzelemek hossza, kerülete, területe. Beállíthatók, lekérdezhetők a teljes rendszer használatára vonatkozó időadatok is, valamint a korábbi kötetekben említett, a működést befolyásoló rendszerváltozók értéke. A kötetben részletesen ismertetünk minden rendszerváltozót, valamint a rajzelem tulajdonságok felhasználását a számításokban.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az IntelliCAD 10-es változatának rendszerváltozókkal, testre szabással kapcsolatos tudnivalóit. Kötetünk alapja a 2020. december 17-i keltezésű 10 PE Plus, angol nyelvű verzió volt. Ebben a korábbi kötetünkben ismertetett 9-es változathoz képest 45, (a 9-es változatban 80) új rendszerváltozó jelent meg.

A 10-es változatban megjelent és átalakított rendszerváltozók:

BIMUNITS, BLOCKEDITNAME, DEFAULTLIGHTINGINTENSITY, DGNWORKSPACE, DWGWORKSPACE, DYNDIGRIP, DYNDIVIS, DYNMODE, DYNPICOORDS, DYNPIDISPMODEBOX, DYNPIFORMAT, DYNPIVIS, DYNPROMPT, DYNSHOWDEFAULT, DYNTOOLTIPCOLORLAYOUTBKG, DYNTOOLTIPCOLORLAYOUTTEXT, DYNTOOLTIPCOLORMODELBKG, DYNTOOLTIPCOLORMODELTEXT, DYNUSEANGBASE, EMPTYWORKSPACE, EXPLSTMAT, GRDRAWPACKAGESIZE, GRREADMODE, GSMSAA, GSUSEDDEVICEMODE, LENGTHENOLDCOMPAT, LINESMOOTHING, MATERIALLIBPATH, PRESERVEDDOCUMENTWORKSPACE, PSPACEBKGCOLOR, RIBBONMOUSEWHEEL, SELECTIONCYCLING, SELECTIONCYCLINGMODE, VSBACKGROUNDS, VSEDGEJITTER, VSEDGES, VSEDGESMOOTH, VSFACEHIGHLIGHT, VSFACEOPACITY, VSFACESTYLE, VSHALOGAP, VSISOONTOP, VSMATERIALMODE, VSSILHEDGES, VSSILHWIDTH.

Mindemellett ez a program az AutoCAD árának töredékéért szerezhető be. Ráadásul ezekhez is használhatók szakági (építész, épületgépész, ipari létesítmény és elektronikai) kiegészítők.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IntelliCAD 10 – Rendszerváltozók” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .