Információ és kommunikáció – MS Office 2007 rendszerben

1300 Ft

196 oldal/6,3 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-606-653-6

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-606-653-6 Kategóriák: , Címke:

Leírás

 

Mindent információnak nevezünk, ami valamely kérdésben eloszlatja bizonytalanságunkat. Az információk tárolását számítógépekkel oldjuk meg, amelyek mindenki számára a legkülönfélébb módokon biztosítják az információk elérését, kezelését, az adatokkal végzett munkát.

Információnak tekinthető például egy levél tartalma, egy elektronikus számla kitöltött rovatai, egy digitalizált fénykép vagy videofelvétel, de akár a számítógépen tárolt üzenetrögzítő hangfelvétel is. A számítógép lehetővé teszi a felhasználók számára ezek feldolgozását, manipulációját. A számítógépes hálózat egy olyan rendszer, amely biztosítja a különböző, olykor földrajzilag távol levő felhasználók számára az információk elérését. A különféle hálózatokat összekapcsoló internet egy eszköz ahhoz, hogy a számítógépek – pontosabban azok felhasználói – megosszák egymás közt ezeket az elektronikus információkat.

Erről, illetve az információcsere módozatairól szól a 7. modul. Ebben, az NJSZT 4. syllabusa alapján kidolgozott kötetben több levelezési mintapéldát és Outlook 2007 kitekintést is nyújtunk. Ez a változat hosszú évek óta a legjelentősebb módosításon keresztülesett verzió. Igaz ugyan, hogy felhasználói felületében nem érvényesítették az Office 2007 rendszer újdonságait, azonban azok is megjelennek, ha a levélszerkesztőnek a Word szövegszerkesztőt állítjuk be.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Információ és kommunikáció – MS Office 2007 rendszerben” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .