InDesign CS2 – Testre szabás

2000 Ft

210 oldal/2,37 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-607-875-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 963-706-247-5 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

 

Az Adobe Systems Incorporated cég InDesign kiadványszerkesztő programja a személyi számítógépeken eddig egyeduralkodó QuarkXPress babérjaira tör. Voltak már ilyen próbálkozások (például a Corel-féle Ventura vagy az Adobe-féle PageMaker), ámde ezek bár sok jó szolgáltatással rendelkeztek, nem lehettek átütőek, több okból is. Egyrészt amikor ezek piacra kerültek, a személyi számítógépek elterjedtsége sokkal kisebb volt, másrészt akkoriban még az Internet sem volt, hogy a számítógépes kiadványszerkesztést – tekintettel a web alapú megjelenésre és terjesztésre – erősítse.

Azóta sok minden gyökeresen megváltozott, elterjedt a PC, az asztali kiadványszerkesztés (Desk Top Publishing) és az Internet is. Az Adobe pedig kihozott egy olyan, minden igényt kielégítő kiadványszerkesztő programot, vagyis az InDesign alkalmazást, amely már méltó vetélytársnak számít. Ebbeni voltát megerősíti az a tény is, hogy az InDesign CS2 változatban már lokalizálták, vagyis elkészült a magyar nyelvű változat is.

A kötetben bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel az InDesign CS2 programot a saját munkastílusunknak megfelelően alakíthatjuk át. Ismertetjük az alapbeállításokat, azok módosítását, a munkaterületek és a Version Cue csoportos verziókezelő alkalmazás kezelését. A kötet az InDesign CS2 program gyorsreferenciájaként is használható, minthogy bemutatjuk az összes eszközt, gyorsgombot is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InDesign CS2 – Testre szabás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük