Illustrator CS4 – Biblia

4600 Ft

579 oldal/20 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-607-660-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-607-660-3 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négykötetes Illustrator CS4 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat 9. verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani.

Bár könyvünk alapja a magyarított verzió volt, az angol változatot használók is sikerrel forgathatják a kötet lapjain, mivel a könyv végén bemutatott menüszerkezetben egyaránt feltüntettük a magyar és angol parancsneveket, valamint a magyar nyelvű párbeszédpanelek pontos tükörfordításai az angol megfelelőiknek.

A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához. Ehhez elegendő a megfelelő hiperhivatkozásra kattintani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illustrator CS4 – Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük