Illustrator CS2 – Biblia

3700 Ft

509 oldal/15 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-607-658-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-607-658-0 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négykötetes Illustrator CS2 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat 9. verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani.

Bár könyvünk alapja a magyarított verzió volt, az angol változatot használók is sikerrel forgathatják a kötet lapjain, mivel a könyv végén bemutatott menüszerkezetben egyaránt feltüntettük a magyar és angol parancsneveket, valamint a magyar nyelvű párbeszédpanelek pontos tükörfordításai az angol megfelelőiknek.

A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illustrator CS2 – Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .