Akció!

Illustrator CC 2015 – Biblia (angol)

5500 Ft 4500 Ft

781 oldal/29 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-462-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-462-0 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

A legjobb ár/érték arányú, egyben a programot a legteljesebb mértékben feldolgozó kézikönyv!

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négykötetes Illustrator CC 2015 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat 11. verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani.

A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához. Ehhez elegendő a megfelelő hiperhivatkozásra kattintani.

Adobe Illustrator CC 2015 programmal szinte mindenféle vektoros rajzolófeladat megoldható. A könnyebb kezelhetőség és költségtakarékosság érdekében az Illustrator programmal kapcsolatos ismereteket is több kötetben dolgoztuk fel. A Kezdő lépések című kötet alapján a program kezdő felhasználói elindulhatnak a program felfedezésére és reméljük forgatása hasznos alapot nyújt a további kötetekhez, amelyek már építenek az itt leírt ismeretekre. A programban az előző változathoz képest most is több újdonság jelent meg. Az újdonságoknak külön fejezetet szenteltünk.

A 2014 októberében megjelent CC 2014.1 verzió újdonságai:

 •       A Creative Cloud Libraries panelen elhelyezhetjük kedvenc, illetve többször felhasználható erőforrásainkat (például a színeket, szövegstílusokat, grafikákat, ecseteket, képeket), melyeket elérhetünk az Illustrator, Photoshop alkalmazásokban, valamint a „felhőn – interneten – keresztül” Sketch és Draw, illetve más mobilalkalmazásokban is. elérhető új könyvtárakban.
 •       Az érintésvezérléses munkaterületet a Microsoft Surface Pro 3 és bármely más Windows 8 rendszerű táblagéphez optimalizálták.
 •       Az új görbület eszközzel gyorsan és vizuálisan, kattintásokkal rajzolhatunk összetett görbéket csakúgy, mint egyenes vonalakat, miközben elfeledkezhetünk a szerkesztőpontokról és fogantyúkról (irányítópontokról).
 •       Az új egyesítés eszközzel könnyen egyesíthetünk metsző, átfedő vagy nyílt végű görbevonalakat (a felesleges részek egyidejű levágásával).
 •       A területtípus automatikus átméretezésének köszönhetően nem kell foglalkozzunk a szövegdobozokkal, ugyanis a területtípus keretének átméretezése szöveg hozzáadásakor, törlésekor és szerkesztésekor azonnal, automatikusan végbemegy.
 •       A programot integrálták az Illustrator mobilalkalmazás-családdal (a Sketch, Line és Draw programokkal), így azokból is átvehetünk rajzelemeket.
 •       A Brush CC, Shape CC és Color CC mobilalkalmazásokkal létrehozott egyéni ecseteket a Creative Cloud Libraries webs szolgáltatáson, illetve a Libraries panelen keresztül átvehetjük az Illustrator (Photoshop vagy InDesign) programba.

A CC 2015 (2015 júliusi) verzió újdonságai:

 •       A Creative Cloud Libraries kellékeit csatolhatókká alakították, így a módosítások egyszerű frissítéssel átvihetők az objektumokat használó Illustrator-, Photoshop- vagy InDesign-projektekbe.
 •        Az új Adobe Stock piactérről jogdíjmentes képeket és vektorgrafikákat kereshetünk és vásárolhatunk közvetlenül az Illustrator CC alkalmazásból.
 •       A Mercury grafikus motor tízszeresen gyorsabb nagyítást, pásztázást és görgetést tesz lehetővé.
 •       A grafika tízszer nagyobb mértékben nagyítható (az eddigi 6400% helyett most már akár 64 000%-os nagyítással).
 •       Az új szerkesztés közbeni mentésnek köszönhetően a helyreállítás a program következő indításakor automatikusan megtörténhet.
 •       Az iPad készüléken futó új Adobe Comp CC szoftverrel integrált megoldás a Creative Cloud Libraries-könyvtáron keresztül vesz át szöveg, kép és grafika objektumokat.
 •       A Photoshop Sketch és az Illustrator Line alkalmazásban készült rajzok minőségveszteség nélkül akár az eredeti méret négyszeresére is felnagyíthatók.
 •       Kisebb újítások történtek az Alakzatformáló, a Görbület eszközhöz, továbbfejlesztették az érintésvezérléses munkaterületet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illustrator CC 2015 – Biblia (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .