GstarCAD 2021 Std – Rendszerváltozók (angol változat)

800 Ft

137 oldal/2 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-505-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-505-5 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A program lehetőséget biztosít arra, hogy egyes, létező rajzelemekre vonatkozó adatokat lekérdezzünk, illetve ezen adatokat felhasználva a rajzelemeket felosszuk. Egyszerűen kiszámíthatók a rajzelemek hossza, kerülete, területe. Beállíthatók, lekérdezhetők a teljes rendszer használatára vonatkozó időadatok is, valamint a korábbi kötetekben említett, a működést befolyásoló rendszerváltozók értéke. A kötetben részletesen ismertetünk minden rendszerváltozót, valamint a rajzelem tulajdonságok felhasználását a számításokban.

Mindemellett ez a program most már magyar nyelven is, az AutoCAD árának töredékéért szerezhető be (teljesen legálisan, a Professional változat mintegy 200 ezer, a standard változat 165 ezer forintért). Ráadásul ezekhez is használhatók szakági (építész, épületgépész, ipari létesítmény és elektronikai) kiegészítők. A GstarCAD rendszerhez fejlesztettek egy mobil kliens alkalmazást is (DWG FastView), amellyel megjeleníthetjük az elkészült rajzokat iOS, vagy Android rendszerű táblagépen, okostelefonon. A betöltött rajzon kisebb manipulációkat is elvégezhetünk. A 2019-es verzióban 27, a 2020-as változatban 20, a 21-es változatban 29 új parancs vagy jelentősebb továbbfejlesztés jelent meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GstarCAD 2021 Std – Rendszerváltozók (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .