GstarCAD 2021 Pro – Kezdő lépések (angol változat)

1200 Ft

193 oldal/7,4 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-521-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-521-5 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A GstarCAD 2021 Professional, angol nyelvű változata minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még részlegesen a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal, hálórajzoló parancsokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk GstarCAD környezetben). A Standard változat nélkülözi a Professional változat néhány szolgáltatását, így nem készíthetünk, csak felhasználhatunk dinamikus blokkokat, nem renderelhetünk, és nem készíthetünk szilárdtesteket, lemezeket. Természetesen ezek módosítási lehetőségei is korlátozottak.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a GstarCAD 2021 Professional, angol nyelvű változatának használatához szükséges alapvető tudnivalókat. Ebben a változatban több fontos továbbfejlesztés is történt, például az automatikus kiegészítés, dinamikus bevitel, tárgyraszter területén is.

Könyveinkben a program összes lehetőségét igyekeztünk ismertetni.

A 2021-es változat újdonságai:

  • Az előző változatban alkalmazott beállítások migrálhatók az új változatba.
  • Új licenckezelőt (GstarCAD License Manager) vezettek be.
  • Az egyéni felhasználói beállítások (felhasználói felület, vonaltípusok, kitöltési minták stb.) importálhatók és exportálhatók, migrálhatók egy korábbi változatból is.
  • Az eszköztár bővíthető egy, a rajzban kijelölt, adott méretarányú sraffozási mintával.
  • Ismét újabb 3D parancsokat vezettek be (például: POLYSOLID, CONVTOMESH, CONVTOSOLID, CONV­TOSURFACE, CONVTO­NURBS, PLANESURF, SURF­OFFSET).
  • A program támogatja a .rcp és .rcs pontfelhő fájlokat. Az ilyen adatok megjelenítéséhez RGB és objektum színeket alkalmazhatunk.
  • Új gyorsmérési funkciót jelent meg a RAPIDDIST paranccsal. Így az az egér mozgatásával gyorsan mérhető a távolság az X, Y tengely mentén, és a szög a 2D objektumok között.
  • Javítottak a vizuális stílusok beállításán, megjelenésén.
  • Átalakították a bekezdéses szövegszerkesztőt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GstarCAD 2021 Pro – Kezdő lépések (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .