Akció!

Excel 2016 – Haladóknak (magyar)

(1 vásárlói értékelés)

2000 Ft 1700 Ft

359 oldal/ 17,6 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-480-4

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-480-4 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

A kötetben foglalkozunk az Excel 2013-ban alaposan átdolgozott táblázatokkal, kimutatásokkal, objektumok kezelésével. Részletesen tárgyaljuk a diagramok létrehozását és formázását, amelyek szintén jelentősen eltérnek a program korábbi változataiban megismertektől. A legfontosabb, hogy – a kimutatás ajánláshoz hasonlóan – megjelent a diagram ajánlás, a diagram elemeinek elrendezésére szolgáló szalag megszűnt, helyette új vezérlőelemek jelentek meg a Tervezés szalagon és a diagram mellett. A formázások túlnyomó részét pedig nem párbeszédpanelen, hanem munkaablakban végezzük. A kötetben tárgyaljuk még a makróhasználatot és a kapcsolatot más alkalmazásokkal, végül kitérünk a PowerPivot kimutatások létrehozására is.

Részletesen bemutatjuk az Excel 2016-ban megjelent 3D térképek, valamint a Power View jelentések használatát is.

Excel 2016 – Haladóknak (magyar) termékről 1 értékelés

  1. orcogo (megerősített tulajdonos)

    Még nem volt időm részletesen belemélyedni, de a tartalom alapján találtam benne újdonságot. Érthető, világos megfogalmazás, magas szintű kiadvány, Tetszik a verziók bemutatása is.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .