Akció!

Excel 2016 – Feladatok és megoldások 1. (magyar)

2800 Ft 2500 Ft

513 oldal/22,6 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-482-8

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-482-8 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Könyvünkben a Microsoft Office Excel 2016 magyar nyelvű változatának képlet- és listakezelésével, kimutatások készítésével, makrók, diagramok és objektumok használatával kapcsolatos összes lehetőségét igyekeztünk ismertetni, kitérünk az egyéni függvények készítésére, ábrázolására, a makrók és a Visual Basic programozás alapjaira, a munkalapba ágyazott vezérlők paraméterezésére, párbeszédpanelek kialakítására.

Bemutatjuk az új kereső és összegző függvények, a szeletelők és az értékgörbék használatát. A könyv a mindennapi életből vett példák tucatjai segítségével vezet be az Excel 2016-os változatának használatába.

A kötet 248, a gyakorlatban is előforduló feladat részletes, lépésről-lépésre bemutatott (olykor többféle) megoldását is tartalmazza, mely példákat egy 706 KB méretű munkafüzetben mellékelünk is a kötethez. A munkafüzet elején elhelyeztünk egy hiperhivatkozásos tartalomjegyzéket is, amelynek segítségével könnyen egy adott témával foglalkozó feladatra ugorhatunk.

Bár a feladatokat a magyar nyelvű programváltozatban oldottuk meg, a megoldások a kötet végén található magyar-angol függvénynévtár segítségével könnyen alkalmazhatók az angol nyelvű programváltozatban is. Erre annál is inkább szükség lehet, mert az Excel 2010-es, 2013-as és 2016-os változatában az új függvények megjelenése mellett több átnevezés, átalakítás is történt. Bemutatjuk a 2016-os verzió új (fatérkép, Pareto, hisztogram, dobozos ábra, többszintű gyűrű, vízesés) diagramtípusainak kezelését is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Excel 2016 – Feladatok és megoldások 1. (magyar)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..