Excel 2013 – Feladatok és megoldások 1. (angol)

2300 Ft

475 oldal/20 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-073-8

Betekintés a könyvbe!

A kívánságlista böngészése
Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-073-8 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Könyvünkben a Microsoft Office Excel 2013 angol nyelvű változatának képlet- és listakezelésével, kimutatások készítésével, makrók, diagramok és objektumok használatával kapcsolatos összes lehetőségét igyekeztünk ismertetni, kitérünk az egyéni függvények készítésére, ábrázolására, a makrók és a Visual Basic programozás alapjaira, a munkalapba ágyazott vezérlők paraméterezésére, párbeszédpanelek kialakítására.

Bemutatjuk az új kereső és összegző függvények, a szeletelők és az értékgörbék használatát. A könyv a mindennapi életből vett példák tucatjai segítségével vezet be az Excel 2013-as változatának használatába.

A kötet 233, a gyakorlatban is előforduló feladat részletes, lépésről-lépésre bemutatott (olykor többféle) megoldását is tartalmazza, mely példákat egy 706 KB méretű munkafüzetben mellékelünk is a kötethez.

Bár a feladatokat az angol nyelvű programváltozatban oldottuk meg, a megoldások a kötet végén található angol-magyar függvénynévtár segítségével könnyen alkalmazhatók a magyar nyelvű programváltozatban is. Erre annál is inkább szükség lehet, mert az Excel 2010-es, 2013-as változatában az új függvények megjelenése mellett több átnevezés, átalakítás is történt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Excel 2013 – Feladatok és megoldások 1. (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..