Akció!

Excel 2013 – Biblia (angol)

10900 Ft 9900 Ft

1953 oldal/34 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-080-6

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-080-6 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Hihetetlenül jó ár/érték arány! Papíros könyvben ez több tízezer forint lenne, ráadásul több száz, lépésről lépésre kidolgozott példát is mellékelünk. Kötetünk tehát nem “füzetecske”, hanem valóban egyben tartalmazza a külön kiadott hét kötetet!

Ez az e-könyv a Microsoft Office Excel 2013 angol nyelvű változatát tárgyaló legteljesebb kiadás. A munkafelület kezelésének, testre szabásának bemutatása mellett a képlet- és listakezeléssel, kimutatások készítésével, makrók, diagramok és objektumok használatával kapcsolatos összes lehetőséget igyekeztünk ismertetni, kitérünk az egyéni függvények készítésére, a makrók és a Visual Basic programozás alapjaira, a munkalapba ágyazott vezérlők paraméterezésére.

A kötet tartalmaz ugyanakkor több száz, részletesen, lépésről lépésre kidolgozott mintapéldát. Ezek a feladatok általában a mindennapi életben is előforduló munkákat mutatnak be, vagy ilyenek elvégzéséhez nyújtanak segítséget. A bonyolultabb, hosszabb, vagy akár sok számítási alapadatot felhasználó példák kiinduló adatait, sokszor eredményeit is, két munkafüzetben mellékeljük a kötethez. A feladatok nagy részénél többféle megoldást is bemutatunk. A megoldások könnyen megérthetők, követhetők, mert a lépésről-lépésre végigvezetett megoldásban elmagyarázzuk a “miérteket” is. Ezek mellett minden egyes függvényt szintén több példával szemléltetünk. Összességében az e-könyvbenbemutatott a példák és feladatmegoldások száma meghaladja az ezret.

A példák között olyan megoldásokat is találunk, mint a leltározás segítését, munkaidő és szabadság nyilvántartását, tesztek, űrlapok készítését és kiértékelését, eseményvezérelt eljárások használatát. Az e-könyv végén Visual Basic összefoglalót is adunk.

Bár a feladatokat az angol nyelvű programváltozatban oldottuk meg, a megoldások a kötet végén található angol-magyar függvénynévtár segítségével könnyen alkalmazhatók a magyar nyelvű programváltozatban is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Excel 2013 – Biblia (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük