CorelDRAW 2020 – Rajzelem-tulajdonságok

1000 Ft

195 oldal/7,9 MB, formátum: PDF

ISBN 978-963-494-389-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-389-1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A rajzban alkalmazott objektumoknak alapértelmezett tulajdonságokat is adhatunk, ami annyit jelent, hogy minden, a jellemző megadását követően létrehozott rajzelem a megadott tulajdonságú (például színű, vastagságú stb.) lesz. Az alapértelmezés szerinti objektumtulajdonságok beállításával az Alapvető rajzparancsok kötetben foglalkoztunk. A rajzelemeknek az alapértelmezésből adódó tulajdonságait utólag is megváltoztathatjuk. Ebben az elektronikus kötetben a CorelDRAW rajzprogram tulajdonságmódosító a funkcióival foglalkozunk. Bemutatjuk a 2018-as változatban megjelent blokkárnyék kezelését is.

A 2017-es verzióban új rajzeszköz (LiveSketch) jelent meg az érintésérzékeny eszközökhöz. Ennek megfelelően a kézzel rajzolt vonalak átalakítása már a tollal rajzolás közben is megkezdődik. A 2018-as változatban ennek támogatására megjelent a Touch munkaterület, de a program támogatja a Microsoft Surface Dial és hasonló korongok használatát is.

A 2019-es és a 2020-as változatban átdolgozták a testre szabás eszközeit, amelyek olykor a menüben is új helyre kerültek.

A 2020-as változatban átalakították a tulajdonság alapú rajzelem keresést is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelDRAW 2020 – Rajzelem-tulajdonságok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..