CorelCAD 2021 – Testre szabás, beállítások

1100 Ft

184 oldal/ 3,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-569-7

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-569-7 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2021-es változatának testre szabásával kapcsolatos alapvető tudnivalóit, amelyek feltétlenül szükségesek a program használatához. A testre szabással alakítjuk át a felhasználói felületet úgy, hogy a legjobban segítse a hatékony munkát. A kötet akár gyorsreferenciaként is használható, mivel bemutatjuk az összes parancs és álnév mellett a parancsgombokat, billentyűkombinációkat, menüszerkezetet, végül a szakkifejezéseket. A parancsnevek után megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD LT megfelelő parancsait is.

A kötet megértéséhez különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows 10 operációs rendszer alapfokú ismerete. A könyvet ajánljuk azoknak, akik kényelmesen, gyorsan, tetszetős formában szeretnék elkészíteni rajzaikat, azokat pontosan jól olvasható módon kívánják beméretezni, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2021 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .