CorelCAD 2021 – Rajzmódosítás

900 Ft

142 oldal/4,2 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-568-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-568-0 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2021-es változatának használatához szükséges alapvető rajzmódosító funkciókkal (kiválasztás, fogóműveletek, törlés, visszaállítás, összetett rajzelemek szétvetése, többszörözés, másolás, mozgatás, forgatás, nyújtás, rajzelemlépték módosítása, metszés, rajzelemek összekapcsolása, szilárdtest és 3D műveletek) kapcsolatos tudnivalókat.

Az új PUSHPULL paranccsal a 3D rajzelemek átalakítását végezhetjük, amelyhez egyszerű kihúzással vagy benyomással jutunk.

CHAMFEREDGES paranccsal a 3D rajzelemek szélét csaphatjuk le, a FILLETEDGES paranccsal kerekíthetjük le.

A 2021-es változatban megújították a rajzelem többszöröző ARRAY parancsot.

Továbbfejlesztették a minta másolása funkciót. Így objektumokat és mintákat másolhatunk a perspektívának megfelelően. A rajzelemeket egy vonal vagy körív mentén többszörözhetjük.

A kötet megértéséhez különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows 10 operációs rendszer alapfokú ismerete. A könyvet ajánljuk azoknak, akik kényelmesen, gyorsan, tetszetős formában szeretnék elkészíteni rajzaikat, azokat pontosan jól olvasható módon kívánják beméretezni, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2021 – Rajzmódosítás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .