CorelCAD 2021 – Rajzméretezés és szövegkezelés

900 Ft

131 oldal/3,5 MB, Formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-567-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-567-3 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kötetben a rajzméretezéssel és szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalók mellett bemutatjuk a működést szabályozó méretezési rendszerváltozókat is (amelyek egyébként nagyrészt AutoCAD kompatibilisek).

Továbbfejlesztették a szövegobjektumok helybeni szerkesztését, amely a közismert Word szövegszerkesztő megoldásait alkalmazza (a vonalzó lehetőségeinek kibővítésével).

Új méretezési palettát vezettek be, amely a méretezés hatékonyságát növeli és lehetővé teszi több méretobjektum egyszerre történő módosítását. Ezek a módosítások ráadásul „kedvencként” elmentve exportálhatók és másik rajzban is felhasználhatók importálás után.

Bemutatjuk a 2016-os verzióban megjelent feliratozási objektumtulajdonságok és léptékek, valamint a 2017-es verzióban feltűnt méretezési objektum megszakítás-egyesítés használatát is.

A 2020-as változatban jelent meg, hogy új méretezési stílust létrehozhatunk egy sajátosan formázott méret mintája alapján is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2021 – Rajzméretezés és szövegkezelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .