CorelCAD 2020 – Rajzmódosítás

900 Ft

142 oldal/4,2 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-369-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-369-3 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2020-as változatának használatához szükséges alapvető rajzmódosító funkciókkal (kiválasztás, fogóműveletek, törlés, visszaállítás, összetett rajzelemek szétvetése, többszörözés, másolás, mozgatás, forgatás, nyújtás, rajzelemlépték módosítása, metszés, rajzelemek összekapcsolása, szilárdtest és 3D műveletek) kapcsolatos tudnivalókat.

Az új PUSHPULL paranccsal a 3D rajzelemek átalakítását végezhetjük, amelyhez egyszerű kihúzással vagy benyomással jutunk.

CHAMFEREDGES paranccsal a 3D rajzelemek szélét csaphatjuk le, a FILLETEDGES paranccsal kerekíthetjük le.

A kötet megértéséhez különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows 7–10 operációs rendszer alapfokú ismerete. A könyvet ajánljuk azoknak, akik kényelmesen, gyorsan, tetszetős formában szeretnék elkészíteni rajzaikat, azokat pontosan jól olvasható módon kívánják beméretezni, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2020 – Rajzmódosítás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..