CorelCAD 2019 Biblia

6300 Ft

913 oldal/25,4 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-062-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-062-3 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A CorelCAD 2019 professzionális térbeli (háromdimenziós) műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók, publikálhatók, közzétehetők az interneten. A szoftver által kezelt DWG formátum széleskörűen ismert. A CorelCAD program tudásában és árában az iparági vezető AutoCAD és kétdimenziós LT változata közé pozicionálható. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format) is.

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2019-es változatának síkbeli és térbeli rajzelemekkel kapcsolatos alapvető tudnivalóit. A kötetben mutatjuk be a telepítést, a rajzi segédeszközök, valamint a koordináta-rendszerek használatát és az állománykezelést, a rajzok létrehozását, módosítását, beméretezését, a fóliák és blokkok kezelését, valamint a program testre szabását. A könyv tehát összefoglalja a CorelCAD 2019-cel kapcsolatban külön kiadott valamennyi kötetünket.

A CorelCAD 2019 főbb újdonságai:

Sokszögletű falak, vonallánc alapú testek rajzolásához kialakították a POLYSOLID parancsot.

Az új PUSHPULL paranccsal a 3D rajzelemek átalakítását végezhetjük, amelyhez egyszerű kihúzással vagy benyomással jutunk.

A CHAMFEREDGES paranccsal a 3D rajzelemek szélét kerekíthetjük le.

A rétegek kezelését könnyítették meg a rétegpaletta bevezetésével. Ezen minden réteg áttekinthető, de új rétegkezelő parancsok is megjelentek.

A Merge Layer paranccsal rétegek tartalmát egyesíthetjük egy célrétegen.

A kijelöléseket a korábbi szaggatott vonal helyett színesen jeleníthetjük meg.

Új egyéni blokkokat hozhatunk létre, amelyekben szabályokat és korlátozásokat alkalmazhatunk a szabványos elemek gyors, pontos elkészítéséhez. A méret-paramétereket a blokkok beillesztésekor kell megadnunk.

Most már importálhatunk sztereolitográfiás (*.stl) fájlokat is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2019 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..