Akció!

CorelCAD 2017 Biblia

7200 Ft 6300 Ft

890 oldal/24,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-791-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-791-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A CorelCAD 2017 professzionális térbeli (háromdimenziós) műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók, publikálhatók, közzétehetők az interneten. A szoftver által kezelt DWG formátum széleskörűen ismert. A CorelCAD program tudásában és árában az iparági vezető AutoCAD és kétdimenziós LT változata közé pozicionálható. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format) is.

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2017-es változatának síkbeli és térbeli rajzelemekkel kapcsolatos alapvető tudnivalóit. A kötetben mutatjuk be a telepítést, a rajzi segédeszközök, valamint a koordináta-rendszerek használatát és az állománykezelést, a rajzok létrehozását, módosítását, beméretezését, a fóliák és blokkok kezelését, valamint a program testre szabását. A könyv tehát összefoglalja a CorelCAD 2017-tel kapcsolatban külön kiadott valamennyi kötetünket.

A CorelCAD 2017 főbb újdonságai:

Megjelent az automatikus parancskiegészítés. A parancssorba elegendő elkezdenünk a parancs nevét begépelni, a program azonnal felajánlja a folytatást. Ha az adott helyzetben – csak néhány karakter begépelése után – még többféle módon lehetséges a parancsot kiegészíteni, akkor a program által listában felajánlott lehetőségek közül választhatunk.

Továbbfejlesztették a vonalvastagságok pontos megjelenését a képernyőn és a nyomtatásban.

Új középjel és középvonal rajzoló funkciót fejlesztettek ki (CENTERLINE).

Megújították a rajzelemek vágását és a hivatkozott blokkok, külső referenciák helyben szerkesztését is.

Új a méretezési rajzelemek szétvágásának és egyesítésének lehetősége is (SPLITDIMENSION).

Szintén új a macOS Sierra operációs rendszer és az Android alapú mobileszközök 2D rajzolásának támogatása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CorelCAD 2017 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .