Corel Photo-Paint X7 – Képmanipuláció

1400 Ft

198 oldal/10,5 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-318-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-318-0 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

Bár szinte minden, amit a programmal egy képen végezni tudunk manipulációnak számít, ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat. E-könyvünkben ezekre, illetve az X6-os változatban megjelent Smart Carver eszközre, valamint a Corel Photo-Paint X7 összes újdonságára mind kitérünk.

Az e-book nem követi szorosan a professzionális fotósok által ajánlott képfeldolgozási folyamatot. Ennek oka az, hogy a könyv felépítésénél előbb a színkezelés alapismereteit tartottuk fontosnak tárgyalni és csak később a kép manipulációjával, drasztikus átalakításával járó folyamatokat bemutatni. Eközben igyekeztünk a program teljességét is ábrázolni.

Ebben a kötetben a program leglényegesebb funkcióival, a képfeldolgozással, képkorrekcióval foglalkozunk. Mielőtt azonban e részeket tárgyalnánk, fontosnak tartjuk bemutatni azt is, hogyan kezeli a program a színeket, milyen színmódok közül választhatunk. Részletesen tárgyaljuk a rétegek, objektumok kezelését, valamint a képmódosító eszközök használatát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Corel Photo-Paint X7 – Képmanipuláció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük